Purgel Zoltán honlapja
purgel.hu

Nyugdíjas találkozó 2001.

A „Szegvári képek, szegvári emlékek” mai videóalbumában a Szép Öregkor Nyugdíjas Klub 2001. évi – farsangi bállal összekötött – nyugdíjas bálját tekinthetitek meg. A bál a szegvári Művelődési Házban került megrendezésre 2001. március 3-án. Erre a bálra meghívást kapott a csorvási és a kübekházi nyugdíjas klub is.

Nagy Sándorné – a Művelődési Ház munkatársa – és Bacsa Józsefné – a Szép Öregkor Nyugdíjas Klub vezetője – mondott köszöntőt, majd a csorvási és a kübekházi klub vezetők is üdvözölték a népes vendégsereget. Előbbi a közelgő nőnap alkalmából a nőket, utóbbi pedig a férfiakat köszöntötte.  A vacsora után következtek a nyugdíjas klubok produkciói, fergeteges farsangi hangulat alakult ki. A muzsikaszót Gajda Mihály szolgáltatta. Éjfél körül a tombolasorsolás következett, sok-sok ajándék került kisorsolásra.

A videókazettát Szarvas Ferenc juttatta el hozzám, a videófelvételt pedig K. Berényi Zsolt készítette. A 76. perc környékén egy zeneszám erejéig el van némítva a hang a YouTube szerzői jog követelése miatt. Ezt a videót megosztottam csorvási és kübekházi Facebook csoportokban is, hogy a felvételen látható nyugdíjas klubok vidám hangulatát láthassák Ők is.

Ha neked is lapul a fiókodban olyan kazetta, amelyen egy több mint 20 évvel ezelőtti szegvári rendezvény felvétele van, juttasd el hozzám, s videóalbumunkban örökre fennmarad az utókornak. (A kazettát visszakapod.)

Nyugdíjas találkozó – 2001. március 3.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató