Purgel Zoltán honlapja
purgel.hu

Kurca-parti Óvoda farsang 2006.

A csoportok bemutatkozása

Cica Kiscsoport

A Cica Csoportba óvodánk legkisebb gyermekei járnak. Alig 3 évesek. A csoport létszáma 14 fő, óvónő: Kukovecz Sándorné, Ancsa óvó néni, a dajkai feladatokat Ambrus Mátyásné, Gizike néni látja el.
A gyerekek nagyon szeretnek óvodába járni. Örömmel mutatták be farsangi műsorukat, az eddig elsajátított verseket, énekeket átéléssel játszották. Csoportjuk nevének megfelelően valamennyien kiscicának öltöztek.

Menő-Manó Kiscsoport

Csoportunkba 20 kiscsoportos gyermek jár. Óvó nénik: Csorba Gyuláné, Jutka óvó néni és Nádasdiné Gila Andrea, Andi óvó néni, dajka: Tóth Edit, Editke néni.

Csoportunkban jókedv a „Menő”,
20 „Manócskáé” a vidám jövő!
Kedvünk mindig fergeteges,
az óvó nénink sose mérges!
A Farsangi mókát nagyon vártuk,
azt, hogy vége van, nagyon bánjuk!

A csoportszobában tartott mulatság után vidám játékokat játszottunk szüleinkkel és az óvó nénikkel.

Ficánka Kiscsoport

A 24 fős Ficánka Kiscsport nagyon várta az első farsangot, óvónők: Ráczné Purgel Ilona, Icu óvónéni és Horváthné Béres Edit, Editke óvónéni, dajka: Szécsényi Györgyné, Erzsike néni. Minden kisgyermek a kedvenc jelmezébe bújhatott, és a szülőknek, rokonoknak az eddig megismert és kedvelt dalokból és versekből adtak vidám műsort. Természetesen a zenés farsangi mulatság sem maradhatott el, és a legvégén egy kis zsúrt tartottunk a saját csoportszobánkban.

Nyitnikék Középső Csoport

25 fős középső csoportunknak ez volt az első nyilvános szereplése a nagyközönség előtt, a zsibongóban. A gyerekek nagy örömmel és izgalommal készültek a mulatságra.

„Itt a farsang, haja-huj!
Ne lássunk ma szomorút!

Vidám télbúcsúztató, tavaszváró, hangszerekkel tarkított zenés, táncos műsort adtunk elő.
Csoportvezető óvónő: Pitiné Joó Márta, Mártika óvó néni, dajka: Gajda Gyuláné, Gizike néni.

Szivárvány Nagycsoport

23 gyermek jár nagycsoportunkba. A Grimm testvérek „Széttáncolt cipellők” című meséjét játszottuk el. Nagyon tetszett, hogy gyönyörű királylány ruhákat ölthettünk magunkra, fényes koronában pompázhattunk, a fiúk délceg hercegekként járták velünk a táncot. Mindannyian örültünk a zsákbamacska ajándékoknak és a tombolanyereményeknek.
Óvó nénik: Rehákné Vigh Mária, Marika óvó néni, Kiss Tiborné, Marika óvó néni, dajka: Bihari Gáborné, Icu néni.

Napsugár Középső Csoport

Nem véletlenül választottuk ezt a nevet, hiszen a napocska reggeltől estig körbejárja a csoportunkat, fényt, melegséget, vidámságot sugároz ránk. Ezzel a vidámsággal, örömmel készülődtünk a farsangra, figyelve arra, hogy a gyerekek és a felnőttek egyaránt jól érezzék magukat. Vidáman bújtak óvodásaink a kedvenc állatok jelmezébe, melyeket színes arcfestéssel is gazdagítottunk. Meséket, verseket, dalokat adtunk elő a közönségnek. Jó volt farsangolni!
Óvónők: Kozma Sándorné, Piroska óvó néni, Gyömbérné Csenki Mária, Marika óvó néni, dajka: Zsibók Jánosné, Ica néni.

Eszterlánc Nagycsoport

Mi már nagycsoportosok vagyunk. Nagyon vártuk a farsangot. Szívesen bújtunk jelmezekbe. Jól éreztük magunkat, miközben kedvenc verseinket mondtuk el, kedvenc játékainkat játszottuk el. Műsorunk végén igazi vásári hangulatot teremtettünk. 
Óvó nénik: Pap Jánosné, Éva óvó néni, Szabóné Héring Erzsébet, Erzsike óvó néni, dajka: Baráth Ferencné, Rózsika néni.

Fotóim megvásárolhatók a Purgel.hu weboldalamon, ahol több tízezer fotóm tekinthető meg rendezett formában.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató